۸ روش مالی برای راه‌اندازی استارتاپ‌ و کارآفرینی

 

 

اگر به فکر راه‌اندازی استارتاپ‌ هستید ، با کمال احترام باید بگویم که اصلا کار ساده ای نیست . در اینجا ۸ نکته برای کمک به شما آورده ایم تا از اشتباهات مالی رایجی که معمولا کارافرینان مرتکب می شوند اجتناب کنید.

۱.مدیریت نقدینگی مسئله مهمی است

بیشتر استارتاپ ها به دلایل متفاوتی شکست می خورند ، اما یک مورد خیلی معمول تر از سایرین می باشد  ،  “پول آنها تمام می شود” . شما باید کاملا متوجه باشید که هر ریال  از کجا می آید و چطور خرج می شود .

اگر در مدیریت نقدینگی به مشکل بخورید کسب و کار خود را تو موقعیت بدی قرار خواهید داد. اصلا مهم نیست ایده شما چقدر خوب است وقتی که نقدینگی شما به پایان برسد مثل این است که شما به دیوار بتنی برخورد کرده اید . یک بودجه ای در نظر بگیرید و به آن بچسبید.

۲.حساب مخارج خود را داشته باشید

با راه‌اندازی استارتاپ‌ از هر جهتی  برای شما خرج تراشیده می شود .به عنوان مثال برای فروش اپلیکیشن شما نیاز به طراحی سایت اپلیکیشن و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و خیلی چیزهای دیگر دارید . در شروع کار ، استخدام یک کارمند تمام وقت برای رسیدگی به دفاتر منطقی به نظر نمی رسد ، بنابراین بهتر است برای سازماندهی به حساب ها از یک نرم افزار حسابرسی  استفاده کرد.

این کار نه تنها به مدیریت نقدینگی کمک می کند بلکه حساب و کتاب های سالیانه مالیات را نیز ساده می کند. بعد از اینکه استارتاپ شما رشد کرد و رسیدگی به حساب و کتاب ها پیچیده شد می توانید یک نیرو تمام وقت برای اینکار استخدام کنید.

۳.هزینه های ثابت خود را در شروع کار محدود کنید

در مراحل اولیه راه‌اندازی استارتاپ‌ ، پایین نگه داشتن هزینه ها ، کلید طول عمر استارتاپ می باشد.  در شروع کار شما نیازی ندارید یک دفتر کار بزرگ در مرکز شهر داشته باشید و یا با سه شیفت کاری در روز خدمات ارائه دهید.

با احتیاط خرج کنید تا بتوانید بیشتر سرمایه تان را به رشد استارتاپ اختصاص دهید ، این کار باعث می شود تا یک روز بتوانید سرتان را بالا بگیرید. بیشتر استارتاپ ها روی مسائل اشتباهی تمرکز می کنند ، همانند دفتر فانتزی یا امکانات بیش از حد زیاد ، و فراموش می کنند که تولید درآمد باید اولویت اصلی آنها باشد.

۴.خوشبینانه فکر کنید اما برای روزهای سخت نیز آماده باشید

شما نمی توانید حدس بزنید وقتی یک کسب و کار جدید را شروع می کنید چه اتفاقاتی ممکن است اتفاق بی افتد ، پس بهتر است خود را برای بدترین شرایط نیز آماده کنید . شغل خود را رها نکنید و تا زمانی که نتوانستید منبع درآمد خود را جایگزین کنید درآمد قبلی خود را حفظ کنید .

ذخایر خود را (هم نیروی انسانی و هم شغل ) را در یک حساب اضطراری حفظ کنید. شما هیچگاه نمی توانید برای موقعیتهای بد زیادی آماده باشید. متاسفانه اتفاقات بد در شرایطی پیش می آید که ما اصلا انتظارش را نداریم . به عنوان یک کارآفرین شما برای بازنشستگی خودتان مسئولیت دارید ، پس هنگامیکه شروع به کسب درآمد می کنید باید به فکر یک بیمه عمر و یا یکسری سرمایه گذاری  حتی کوچک برای روزهای بازنشستگی باشید . کاچی بهتر از هیچی، فرصت های سرمایه گزاری کوچک یا سرمایه گزاری  در بورس فکر خوبی می تواند باشد.

۵.هر دقیقه از وقت شما ارزشمند است

خیلی ساده بگویم “زمان ارزشمند است”

هیچ چیزی ارزشمند تر از وقت شما نیست. شما هر روز مقدار زیادی وقت دارید ، در هنگام برنامه ریزی برای رسیدگی به امور این نکته را در نظر بگیرید. هر ثانیه از روز که وقت خود را صرف کاری نا مرتبط با استارتاپ خود انجام می دهید ، وقت تلف کردن است.

۶.برای جذب مخاطب تمرکز کنید

بدون مشتری ، شما اصلا کسب و کاری ندارید. هر چه زودتر راه حلی برای جذب مخاطب پیدا کنید ، شرکت شما سریعتر به موفقیت می رسد. هر زمان که کانال های جذب مخاطب مختلفی را پیدا کردید ، بر روی بهینه سازی هزینه های خود کار کنید .

در شروع غیر ممکن است که بتوانید تمام کانال های جذب مخاطب را بررسی کنید ، به علت هزینه ها و زمان که باید صرف این کار شود ، بنابراین روی فرصتهایی که سود آوری بیشتری دارند تمرکز کنید. وقتی که به خوبی آنها را مورد ارزیابی قرار دادید ، حالا شما توانایی مالی برای بررسی دیگر کانالها را دارید.

۷.شما باید به خودتان نیز پرداختی داشته باشید

شما با کار سخت و فداکاری که برای کسب و کارتان دارید نباید قصد این را داشته باشید که فقط شکمتان را سیر کنید ، شما باید برای خودتان نیز پرداختی در نظر بگیرید. در ابتدا برای پاداش دادن به خود نیازی نیست حقوق سنگینی در نظر بگیرید ، فقط مقداری به خود پرداخت کنید که زندگی شما مختل نشود.

به خودتان مقداری پرداخت کنید که راحت زندگی کنید و تمرکز خود را روی پیشبرد کسب و کارتان قرار دهید. وقتی که شما از نظر هزینه های شخصی دغدغه نداشته باشید خیلی بهتر میتوانید روی کسب و کارتان تمرکز کنید . شما نمیتوانید هر روز نون و ماست بخورید . به خودتان مقداری آسایش و رفاه بدهید.

۸.برای راه‌اندازی استارتاپ‌ هدف های مالی خود را مشخص کنید

به جای این که فقط بگویید ، “من میخوام یک شرکت با در آمد میلیاردی داشته باشم ” ، شما باید هدف های مالی خود را به قسمت های کوچکتر و دست یافتنی تقسیم کنید.

هدفهای درآمدی روزانه ، هفتگی ، ماهانه به شما اجازه ارزیابی فعالیتها را می دهد و در صورت نیاز  می توانید تغییرات لازم را برای رشد پایدار را داشته باشید. شما حتی می توانید نقاط عطف برای خود تنظیم کنید تا در طول مسیر به رشد دست یابید. به دست آوردن  هدفهای کوچک می تواند اعتماد به نفس شما را بالا ببرد و نیروی لازم را برای سفر کارآفرینی شما تامین کند.

 

 

ارسال نظر